Liderul își consolidează poziția!

Unirea Cocorãstii Colț - C.S. Şotrile 7-2 (2-0)


Cum era de așteptat, restanța disputată la mijlocul acestei săptămâni a lăsat urme mai ales la capitolul prospețime fizică în cazul formației oaspete. Mai mult, aceasta a acuzat și unele probleme de efectiv care în final au condus la o victorie clară a gazdelor. Ambele goluri marcate de C.S. Şotrile sunt opera lui Alexandru Banu. Practic jucătorii din Cocorãștii Colț  și-au asigurat matematic cununa de lauri și odată cu ea promovarea în Superliga B Prahova.

Pe marginra acestui meci în care gazdele porneau cu prima șansă, antrenorul Alin Dinu (foto),  a spus: ”Am întâlnit o echipă care s-a detașat în câștigătoarea seriei. Din păcate noi am avut un efectiv redus de jucători și oboseala acumulată în restanța de la mijlocul acestei săptămâni și-a spus cuvântul. Mai avem un joc și sper ca la final, când vom trage linie, să ocupăm un loc la mijlocul clasamentului așa cum ne-am propus”.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Mănescu - Ungureanu, Cobeanu, Corneanu, Badea, Lupu (cpt), Petrescu, Filip, Drăgan, Banu, Corbu. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare atunci când trupa prezidată de Ionuț Mănescu își va lua rămas bun de la proprii suporteri într-un joc contra formației C.S. Ariceştii Rahtivani.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu