O nouă înfrângere pe teren propriu!

Tricolorul - C.S. Cornu 0-2 (0-1)   


Un alt derbi zonal de tradiție s-a consumat în această dimineață la Breaza unde gazdele nu au reușit să se impună în fața unei formații care practic a ieșit de curând din cărțile promovării. A fost o întâlnire de palmares, nicidecum cu o miză deosebită așa cum se anticipa în urmă cu câteva etape. Echipa gazdă, antrenată de Costin Plăvache și Laurențiu Urdea, nu a mai avut forța și inspirația din meciurile anterioare fiind nevoită să accepte o nouă înfrângere pe teren propriu. De menționat că gruparea din Breaza a evoluat în 10 jucători din minutul 40, atunci când Ovidiu Gheorghe a văzut “roșu“ în fața ochilor. În aceste condiții Bîrsanel și compania au câștigat cu 2-0, completând un sezon foarte bun în care experiența și constanța în joc au fost principalele atuuri ale trupei antrenate de Dragoș Mihalache. Golurile învingătorilor au fost marcate de Șovăială și Anghel.

► Tricolorul: Barbu - Stoica, Toader, O. Gheorghe (cpt), Atănăsoaei, Dumitru, Musea, Duricu, Roșu, Stefănoiu, Dumitrache. Au mai evoluat: Ioniță, Yasin și Vișan.

Antrenori: Costin Plăvache și Laurențiu Urdea

► C.S. Cornu: Cojocaru - Neacșu, Bîrsănel (cpt), Filip, Zamfir, Butoiu, Anghel, Sandu, Iancu, Micloiu, Șovăială. Au mai jucat: Ducu, Cârstian, Remus și Vlad.

Antrenor: Dragoș Mihalache

Pentru Ovidiu Gheorghe & Co. campionatul deja s-a încheiat deoarece ultimul joc contra formației din Izvoarele, retrasă din campionat, nu se va mai disputa. Pentru Tricolorul urmează un joc de Cupă contra formației Carpați Sinaia. Nu același lucru este valabil și pentru fotbaliștii din Cornu care vor întâlni pe teren propriu echipa C.S. Mănești.

Declarații după joc:


Costin Plãvache (antrenor Tricolorul) :

“Un joc greu împotriva unei echipe bune. În jocul nostru s-a cunoscut puțin oboseala acumulată după restanța de miercuri. A cântărit destul de mult și eliminarea lui Ovidiu și apoi a trebuit să riscăm pentru a obține egalarea. În opinia mea cam așa s-a scris povestea acestui meci“.

Dragoș Mihalache (antrenor C.S. Cornu) :

“Un meci pe care l-am controlat în fața unei echipe cu mulți jucători tineri. Din păcate, privind în urmă, regret unele puncte pe care le-am pierdut prea ușor care astăzi ne-ar fi propulsat pe primul loc în clasament“.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu