S-a tras cortina și la Bănești!

A.F.C. Bănești - C.S.O. Măneciu 4-0 (2-0)


După eșecul suferit la Mănești, elevii antrenorilor Ciprian Copilu și Octavian Gânju au revenit în propriul fief pentru a-și lua rămas bun de la cei care meci de meci le-au fost alături. În fața unei echipe care în această stagiune a fost resuscitată după un start de sezon nefast, fotbaliștii gazdă s-au impus cu scorul 4-0 la capătul unui joc fără istoric. Pe lista marcatorilor, băneştenii  au contat, de această dată, pe Nae, Bălan, Albină și Bridinel (foto-jos). 
Distribuţia echipei din Băneşti a fost: Negreanu - Nichifor, Banu, Merluță (cpt), Dumitrache, Bălan, Ilioiu, Albină, Puchea, Nae, Bridinel. Pe parcurs au mai fost introduși: C. Burchi, Rareș, Burlacu, Vasile și Socet.

Legat de acest joc, Vasile Iacob (foto-sus) unul dintre oficialii echipei gazdă a declarat: “A fost o victorie meritată obținută pe fondul unui joc bun. Finalul acestui sezon ne-a adus poziția a cincea în clasament. Per ansamblu eu spun că am avut o evoluție bună în acest campionat și practic ne-am realizat obiectivul propus, adică o clasare pe locurile 1-5. Evident, se putea și mai bine. Mulțumim acelor oameni care și-au arătat susținerea față de noi. Rămâne de văzut ce va fi în continuare“. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu