Ultima reprezentație!

C.S. Şotrile - C.S. Ariceştii Rahtivani


Peste puțin timp se va trage cortina și peste Superliga B1 Prahova. Dacă Unirea Cocorăștii Colț deja a desfăcut șampania, pentru locul 2 lupta se dă în continuare între Olimpia Comarnic și A.S. Targșorul Vechi Stăncești. Despărțite de un singur punct, cele două grupări au meciuri programate pe teren propriu și finalul celor 90 de minute de joc ne va indica cine va gusta din cupa victoriei. Printre alte partide ale acestei ultime etape se numără și cea de la Câmpina unde jucătorii din Şotrile vor primi vizita colegilor lor de la C.S. Ariceştii Rahtivani. Se anunță un meci liniștit ținând cont de apropierea vacanței și de poziția lipsită de griji ale celor două competitoare. Acest lucru se observă și în clasament:                       

4. C.S. Ariceştii           25     13    7   5       55 - 36    46p

7. CS Şotrile                25       8  10   7       31 - 44    34p

Cu privire la acest meci, Ionuț Mănescu (foto), președintele clubului din Şotrile a spus: ”Este un joc ca toate celelalte pe care îl vom trata cu toată seriozitatea. Sper ca evoluția băieților să conducă la un joc bun și un rezultat pe măsură. Este ultima apariție în fața propriilor noștri suporteri și vrem să le mulțumim pentru faptul că au fost mereu alături de noi”.

Așadar, sâmbătă după-amiaza, C.S. Şotrile va întâlni pe stadionul ”Rafinăria”, ora 18.00, formația C.S. Ariceştii Rahtivani. Partida va fi arbitrată la centru de Cristian Nicolescu, ajutat la cele două linii de Nicolae Nițu și Tiberiu Apostol. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Vasile Bădilă. 

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: 

► Spicul Poienarii Rali - C.S. Şirna Varnița

► Flacăra Filipeşti de Târg - Prahova Tinosu

► A.S. Târgșorul Vechi Stăncești - A.S. Gorgota

► Avântul Măgureni - Viitorul Predeşti

► Olimpia Comarnic - Unirea Cocorastii Colț

► Prahova Nedelea - Viitorul Poienarii Burchi

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu