Debut ratat!

C.S. Şotrile - A.S. Gorgota 1-3 (1-1)    


Eșec neașteptat pe arena din Brebu acolo unde fotbaliștii din Şotrile au pierdut trei puncte în fața unei echipe modeste. Chiar dacă și-au creat avantaj prin golul marcat de Flavius Rada și au ratat desprinderea pe tabelă, ocazie mare a lui Andrei Tănase, singur cu portarul, gazdele s-au văzut egalate în urma unei greșeli a propriei defensive. După pauză, în ciuda faptului că au irosit câteva ocazii de gol, dintre care și o bară a lui Falvius Rada, elevii antrenorului Vasile Manta au avut pe alocuri un joc ezitant, soldat cu încă două goluri trecute în contul oaspeților. De notat și cartonașul roșu încasat de către Alex Savu, acesta oprind prin fault incursiunea unui atacant advers. Una peste alta, fără a arăta mari veleități, gruparea vizitatoare a știut să speculeze unele momente nefaste din jocul şotrenilor care au rămas datori publicului prezent la stadion.

La finalul acestei confruntări, Vasile Manta (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Îmi pare rău că am pierdut un joc în care îmi puneam mari speranțe. Au fost unele greșeli personale care ne-au costat pe fondul unui joc echilibrat. Am plătit tribut și ratărilor. Rămâne să învățăm din aceste greșeli și de luni să privim cu încredere următoarea confruntare”.

Vizibil supărat pentru acest eșec, ”căpitanul” George Badea (foto) a declarat: ”O înfrângere care ne doare și care din păcate s-a datorat unor greșeli individuale. Dar chiar și așa, consider că dacă ne desprindeam pe tabela la 2-0, altul ar fi fost rezultatul final. Trebuie să uităm cât mai repede acest eșec și să privim cu încredere înainte. Trebuie să strângem rândurile, să ne mobilizăm și să încercăm să aducem puncte din următoarea deplasare”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Cobeanu, Gheorghe, Savu, Badea (cpt), Corneanu, Tănăsoiu, Marin, Tocitu, Tănase, Fl. Rada. Au mai fost folosiți: Cr. Rada, Bucura, Şerbănică și Broșteanu. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile vor lua cap-compas stadionul echipei Gloria Vâlcănești.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu