Din nou la drum, din nou speranțe!

Ei sunt  C.S. Şotrile!


Cu un lot care a suferit unele modificări în această pauză competițională, gruparea prezidată de Ionuț Mănescu este gata să intre în focul luptei. De remarcat faptul că din acest sezon, echipa din Şotrile s-a lepădat de stadionul “Rafinăria“ din Câmpina, situat din păcate într-un municipiu în care numărul iubitorilor de fotbal este extrem de redus. Noua locație este cunoscuta arenă din Brebu, cu standarde mult mai ridicate, același lucru fiind valabil și pentru spectatorii brebeni care iubesc cu adevărat fotbalul. O altă noutate o reprezintă banca tehnică acolo unde de puțin timp a fost instalat ca “principal“ Vasile Manta. Ca de fiecare dată, conducerea clubului şotrean a încercat să rezolve cât mai bine toate problemele de ordin organizatoric și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu proprii suporteri, aceia care pe frig, ploaie sau soare au fost mereu lângă echipă.

“Pentru noi începe un nou drum. Practic această pauză competițională a adus mai multe nume noi în componenţa lotului nostru. Pe banca tehnică, în calitate de A1 se află Vasile Manta, un antrenor de la care avem mari așteptări. Legat de lot, putem spune că există oarecum un echilibru la capitolul plecări - sosiri. Vrem să existe cu adevărat o atmosferă în care disciplina și respectul să fie pe primul plan. Pentru moment vom susține jocurile oficiale pe stadionul din Brebu acolo unde spectatorii localnici iubesc cu adevărat fotbalul. Sperăm ca nu peste mult timp să evoluăm pe arena din Şotrile și în acest sens avem sprijinul autorităților locale care sunt lângă noi în continuare“, declara recent președintele Ionuț Mănescu (foto).


Lot:

● Portari: Ion Mănescu, Octavian Goga.

● Fundaşi:  Gheorghe Ungureanu, George Badea, Gabriel Cobeanu, Alexandru Savu, Ciprian Gheorghe. 

● Mijlocaşi: Marin Dragoș, Mircea Tănăsoiu, Ciprian Petrescu, Alexandru Corneanu, Bogdan Bucura, Vasile Tocitu, Ciprian Milu, Valentin Broşteanu, Ion Manea, George Şerbănică. 

● Atacanţi: Andrei Tănase, Cristian Rada, Flavius Rada, Bogdan Barbu.

Conducere:

●  Antrenor: Vasile Manta

●  Organizator de competiții: Cezar Sălceanu

●  Preşedinte: Ion Mănescu

Sosiri: Ciprian Gheorghe (Tricolorul Breaza), George Şerbănică (A.F.C. Brebu), Ciprian Milu (A.F.C. Brebu), Valentin Broşteanu (A.F.C. Brebu), Bogdan Barbu (Tricolorul Breaza).

Plecări: Alexandru Filip (Triumf Poiana Câmpina), Gabriel Lupu (A.F.C. Bănești), Alex Banu (Viitorul Tipărești), Vlad Drăgan (A.F.C. Brebu), Rãzvan Ţapu (A.F.C. Brebu), Bogdan Baciu (A.F.C. Brebu).

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu