Înfrângere amară!

Gloria Vâlcãneşti - C.S. Şotrile 4-2 (2-2)


După dușul rece suferit în prima etapă, elevii antrenorului Vasile Manta au făcut o primă deplasare pe stadionul din Vâlcănești. Oaspeții au început perfect meciul prin golurile certificate de Gabi Lupu (penalti) și Cristian Rada dar totul s-a dovedit a fi numai un foc de paie. Picați din punct de vedere fizic, aceștia au fost de nerecunoscut și gazdele nu s-au lăsat prea mult așteptate, reușind până la pauză să reducă din diferență. Mitanul secund a avut același aspect, în care localnici au controlat ostilitățile și în final au obținut o victorie clară. De notat că în minutul 85 Gabi Lupu a ratat o lovitură de la punctul cu var.

La finalul acestei confruntări, vizibil supărat, Vasile Manta (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Ce pot să mai spun? Din păcate, după ce în primele 25 de minute am jucat cu adevărat fotbal, a urmat o perioadă când am suferit foarte mult la capitolul fizic și drept consecință rezultatul s-a văzut pe tabela de marcaj”.  

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Mănescu - Badea, Corneanu, Manea, Gheorghe C. Rada, Lupu (cpt), Tănăsoiu, Marin, F. Rada, Tănase. A mai fost introdus și Bucura. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul din Brebu, George Badea & Co. vor primi vizita jucătorilor de la A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu