Multe speranțe!

Gloria Vâlcãneşti - C.S. Şotrile

După dușul rece suferit pe teren propriu în debutul acestui sezon, echipa prezidată de Ionuț Mănescu este pregătită să ruleze într-un nou episod al acestei stagiuni. De această dată platoul de filmare va fi stadionul din Vâlcănești. Elevii antrenorului Vasile Manta se vor afla față în față cu localnicii de la Gloria, o grupare care evoluează în premieră în această serie. În etapa trecută, jucătorii din Vâlcănești au pierdut în deplasarea de la Aricești cu 3-2 și în mod sigur țintesc toate cele trei puncte puse în joc. Evident, aceleași calcule există și în tabăra din Şotrile, unde se dorește obținerea unui rezultat cât mai favorabil.

Pe marginea acestui joc, Ionuț Mănescu (foto) s-a arătat încrezător în forța echipei sale, declarând: ”Sper că meciul din prima etapă ne-a coborât cu picioarele pe pământ și a însemnat un semnal de alarmă pentru noi. Acum trebuie să privim înainte. Avem în continuare un program de meciuri dificile dar trebuie să fim încrezători în forțele noastre. În linii mari nu ar trebui să avem probleme de lot și cu toții ne dorim să facem o figură frumoasă la Vâlcănești și să obținem un rezultat notabil”.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, Mircea Tănăsoiu (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie.

”Ne așteaptă un joc greu în compania unui adversar care în mod sigur își dorește foarte mult victoria. Eu spun că am trecut peste rezultatul nefavorabil înregistrat în prima etapă și privim cu încredere înainte. Sigur, orice început este greu dar eu cred în forța de grup a echipei noastre. Mergem să câștigăm puncte”.

Așadar, acest nou episod este programat duminică după-amiază, începând cu ora 13.30. Jocul va fi condus la centru de Mihai Amorăriței ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - C.S. Ariceşti Rahtivani

► Prahova Tinosu - Flacăra Filipeşti de Târg

► C.S. Şirna Varniţa - Arizona Zalhanaua

► Viitorul Predeşti - Viitorul Poienarii Burchi

► Viitorul Cosminele - Avântul Măgureni

► Spicul Poienarii Rali - Prahova Nedelea

► A.S. Gorgota - C.S. Brazi Popeşti

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu