”Dubla” lui Andrei Tănase face diferența!

Viitorul Predeşti - C.S. Şotrile 0-2 (0-0) 


În tentativa de a continua seria jocurilor fără înfrângere, Vasile Manta și pupilii săi au obţinut un nou succes stagional. De această dată rolul de victimă a fost preluat de echipa din Predeşti care la finalul celor 90 de minute a părăsit terenul învinsă. Practic fotbaliștii din Şotrile au controlat cu autoritate jocul și firesc golurile nu au întârziat să apară. Oaspeții au lovit pentru prima oară prin Andrei Tănase (`50) atunci când bine deschis de Dragoș Marin a rămas singur cu portarul și de la 16 metri nu a iertat. Tot el a fost cel care a închis tabela (`68) după o acțiune aproape identică cu cea de la primul gol. Așadar o victorie mai mult decât meritată, în condițiile în care la oaspeți au lipsit câteva piese de bază.

Vizibil bucuros, autor a două goluri, Andrei Tănase (foto-sus), unul dintre principalii marcatori ai formației din Şotrile, la finalul partidei a declarat: ”Sunt bucuros pentru cele două goluri înscrise care au condus la un succes meritat. Și cum victoriile aduc victorii, sper ca în continuare să avem un parcurs foarte bun”

La finalul acestei confruntări, mulțumit de rezultat, Vasile Manta (foto-sus), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Ce pot să mai spun? Îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Am jucat ce trebuia, mai ales în mitanul secund dar în continuare irosim situații clare de gol. Ne concentrăm pentru următorul meci și chiar dacă vom avea ceva probleme de lot eu sper să ne îmbunătățim zestrea de puncte”.  

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Mănescu - Ungureanu, Savu, V. Tocitu, Manea, Lupu, Marin, Bucura, Badea (cpt), Gheorghe, Tănase. Au mai fost folosiți: C. Rada, Broșteanu și S. Tocitu. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul din Brebu, George Badea & Co. vor primi vizita jucătorilor de la Viitorul Cosminele

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu