Gabi Lupu a făcut diferența!

Prahova Tinosu - C.S. Şotrile 0-1 (0-1)


Etapa cu numărul 4 a însemnat pentru echipa lui Vasile Manta o deplasare pe terenul unei formații cu care în sezonul trecut a împărțit frățește punctele puse în joc. De această dată situația nu s-a mai repetat balanța înclinându-se în favoarea echipei vizitatoare. Cu un joc mult mai organizat, oaspeții au gestionat foarte bine momentele importante ale partidei. Echilibrul s-a rupt în minutul 20, atunci când Gabi Lupu a executat perfect o lovitură liberă de la 30 de metri, fără speranțe pentru portarul advers. Singurele sclipiri ale gazdelor au avut loc la finalul partidei dar defensiva din Şotrile și-a făcut pe deplin datoria.

La finalul acestei confruntări, Vasile Manta (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a declarat: ”Sunt mulțumit de rezultat. Am obținut trei puncte mari în urma unui joc bun. Am văzut la băieți determinare, poftă de joc și dorința de a câștiga. Consider că echipa este pe un trend ascendent și acum urmează să pregătim următorul joc pe teren propriu”.

Legat de acest joc, Gabi Lupu (foto), mijlocașul la creație al formației oaspete a spus: ”Echipa a făcut un meci reușit. În opinia mea este o victorie meritată care ne dă încredere în abordarea următoarelor partide. Prima dintre ele se va consuma la finalul săptămânii viitoare atunci când la Brebu va veni formația din Varnița”.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Mănescu - Gheorghe, Ungureanu, Savu, Badea (cpt), Lupu, Manea, Bucura, C. Rada, F. Rada, Corneanu. Au mai fost folosiți: Tănăsoiu, Barbu, Petrescu, Tocitu și Broşteanu. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul din Brebu, George Badea & Co. vor primi vizita jucătorilor de la C.S. Şirna Varnița.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu