Liderul vine la Brebu!

C.S. Şotrile - C.S. Şirna Varnița


După succesul mai mult decât meritat, 1-0 împotriva echipei din Tinosu, pupilii președintelui Ionuț Mănescu au o misiune foarte dificilă împotriva echipei care s-a instalat pe fotoliu de lider. În etapa trecută, gruparea din Varnița s-a impus pe teren propriu, 3-0 cu C.S. Ariceşti Rahtivani, fiind neînvinsă în actuala stagiune. În ediția trecută de campionat, meciurile directe, s-au încheiat cu următoarele rezultate: în tur, C.S. Şotrile în calitate de gazdă a câștigat cu scorul 2-1, iar returul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

1.      C.S. Şirna           4     4  0   0     15 - 3    12p

11.    C.S. Şotrile         4     2  0   2       6 - 7      6p

Conform calculelor hârtiei, echipa oaspete pornește drept favorită dar rezultatul final va depinde foarte mult de modul cum se vor exprima pe gazon elrvii antrenorului Vasile Manta. Rămâne de văzut dacă jucătorii șotreni vor strânge cu adevărat rândurile și vor înțelege că nimeni nu are dreptul să păcălească fotbalul.

Pe marginea acestei partide, Andrei Tănase (foto), una dintre “rotițele“ importante ale echipei din Şotrile a ținut să precizeze: ”Ne așteaptă un meci dificil împotriva unei formații care cochetează cu primul loc în clasament. Venim după o victorie prețioasă obținută în deplasarea de la Tinosu. Sper că și de această dată să dăm dovadă de atitudine și îmi doresc să am o evoluție cât mai bună”.

Despre jocul pe care echipa să îl va susține la finalul acestei săptămâni, Ionuț Mănescu (foto), președintele grupării din Şotrile, a spus: ”Ne jucăm șansa noastră în fața unei echipe care își dorește să păstreze prima poziție în clasament. Eu sper într-o mobilizare exemplară a băieților și pe lângă un meci bun încercăm să ne apropiem punctele puse în joc”.

Această confruntare se anunță foarte interesantă și fanii celor două formații au posibilitatea să-și vadă la lucru idolii, duminică dimineața, începând cu ora 11,00. Partida se va disputa pe stadionul din Brebu și va fi arbitrată la centru de Emilian Chipon, ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și David Ştefan. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Ciobanu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Flacăra Filipeşti de Târg - Viitorul Cosminele

► Gloria Vâlcănești - Prahova Tinosu

► Arizona Zalhanaua - Tineretul Poienarii Burchii

► Avântul Măgureni  - Prahova Nedelea

► A.S. Târgșorul Vechi Stăncești - A.S. Gorgota

► C.S. Ariceşti Rahtivani - Viitorul Predeşti

► Viitorul Poienarii Burchii - C.S. Brazi Popești

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu