Multe speranțe!

Prahova Tinosu - C.S. Şotrile


Pentru fotbaliștii din Şotrile victoria din etapa trecută a însemnat un adevărat balon de oxigen. A fost în primul rând o victorie de moral care a demonstrat că atunci când există organizare și disciplină lucrurile pot să funcționeze normal. În campionatul trecut ambele echipe au terminat la egalitate cu același scor, 1-1. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

11. C.S. Şotrile            3  1  0  2    5-7    3p

14. Prahova                 3  1  0  2    1-5    3p

Deplasarea de la Tinosu se anunță una destul de dificilă, problema cea mare pentru Vasile Manta, antrenorul oaspeților, fiind absența câtorva piese de bază din angrenajul echipei sale. Totuși, determinarea și forța de grup a oaspeților poate cântări decisiv în economia acestui joc.

Pe marginea acestui joc, Ionuț Mănescu (foto) a declarat: ”Așteptăm cu interes acest meci în care îmi pun mari speranțe. Tratăm cu toată seriozitatea această partidă chiar dacă avem câteva absențe. Este momentul ca cei care au fost mai puțin folosiți să arate determinare și să demonstreze că se pot ridica la valoarea titularilor. Sper să facem un joc cât mai bun și să acumulăm puncte”.

Legat de această partidă, unul dintre stâlpii apărări echipei din Şotrile, George Ungureanu (foto) a spus: ”Mă bucur că revenirea mea pe gazon a coincis cu o victorie după aproape trei luni de pauzã forțată. Alături de Alex Savu am format un cuplu în care defensiva noastră și-a făcut pe deplin datoria. Avem un antrenor nou și sper că orice schimbare să aducă lucruri bune. Eu sunt adeptul disciplinei și respectului pentru fotbal. Mergem la Tinosu să facem o figură frumoasă și un rezultat pozitiv

Așadar, acest nou episod este programat duminică după-amiază, începând cu ora 13.30. Jocul va fi condus la centru de Alexandru Cîrstea ajutat la cele două linii de Valentin Dediu și Ștefan Niculae. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Andreoiu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - Gloria Vâlcăneşti

► C.S. Şirna Varniţa - C.S. Ariceşti Rahtivani

► Viitorul Predeşti - Flacăra Filipeşti de Târg

► Viitorul Cosminele - Arizona Zalhanaua

► Tineretul Poienarii Burchi - Viitorul Poienarii Burchi

► C.S. Brazi Popești - Avântul Măgureni

► A.S. Gorgota - Prahova Nedelea

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu