Orice este posibil!

Viitorul Predeşti - C.S. Şotrile


Vecine de clasament, cu același număr de puncte, între cele două competitoare se anunță un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat. În etapa trecută ambele grupări au terminat la egalitate. C.S. Şotrile a remizat în propriul fief cu C.S. Şirna Varnița, scor 1-1, iar jucătorii din Predeşti au obținut o remiză în deplasarea de la Ariceşti Rahtivani, scor 3-3.  

Mai mult decât optimist, mijlocașul Mircea Tănăsoiu (foto) a ținut să precizeze: ”Consider că echipa este pe un trend ascendent. Avem un moral bun ceea ce ne permite să abordăm cu mare încredere acest joc. Sigur, se anunță un meci dificil dar noi mergem să câștigăm”.

Liniile de clasament ale celor două competitoare în acest moment se prezintă astfel:

7. Viitorul           5  2 1  2     14 – 10      7p

8. C.S. Şotrile    5  2 1  2        7 – 8       7p

Pe marginea acestui joc, Ion Mănescu (foto), președintele grupării din Şotrile a spus: ”Ne așteaptă un meci dificil în compania unei formații care pe teren propriu reprezintă o nucă greu de spart. Sper să nu avem probleme de efectiv și prin determinare și dorință să obținem un rezultat pozitiv”.

Această partidă este programată duminică dimineața, ora 11.00, pe stadionul din Predești. Jocul va fi condus la centru de Laurențiu Piciu ajutat la cele două linii de Alin Radu și Iasmina Enache. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Voinea.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Prahova Tinosu - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti

► C.S. Şirna Varniţa - Gloria Vâlcăneşti

► Viitorul Cosminele - C.S. Ariceşti Rahtivani

► Tineretul Poienarii Burchi - Flacăra Filipeşti de Târg

► C.S. Brazi Popești - Arizona Zalhanaua

► Prahova Nedelea - Viitorul Poienarii Burchi

► A.S. Gorgota - Avântul Măgureni

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu