S-a spart gheața!

C.S. Şotrile - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti 2-0 (1-0) 


În căutarea primului succes din actuala stagiune, după două înfrângeri consecutive, Vasile Manta și pupilii săi au reușit să-și treacă în cont trei puncte foarte prețioase. Cu o defensivă în care a revenit cuplul de fundași centrali, Alex Savu și George Ungureanu, dar și cu aportul celorlalte compartimente, sotrenii au gestionat foarte bine un joc în care adversarii nu prea au mișcat în front. Cu o altă atitudine față de jocurile precedente, echipa gazdă a început foarte bine și după o primă ratare a lui Flavius Rada, a venit minutul 17, atunci când același jucător, bine deschis de Gabi Lupu, a șutat puternic de la 14 metri, fără speranțe pentru portarul advers. Pe aceleași coordonate s-a desfășurat și mitanul secund, Andrei Tănase (`80) consfințind scorul final cu un șut direct la vinclu. Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Goga - Corneanu, Ungureanu, Savu, Badea (cpt), Marin, Bucura, Lupu, Fl. Rada, Tănase, C. Rada. Au mai fost folosiți: Gheorghe, Milu și Petrescu. Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile se vor deplasa pe stadionul formației Prahova Tinosu.

La final, bucuros de rezultat, atacantul Flavius Rada (foto) a spus: “Mă bucur pentru această victorie muncită care vine după două înfrângeri. Consider că fiecare și-a făcut datoria și este nevoie în continuare de aceași determinare și respect față de fotbal. Urmează un meci dificil dar mergem la Tinosu să facem o figură frumoasă încununată de un rezultat pozitiv”.

Pe marginea acestei partide, Vasile Manta (foto), antrenorul grupării din Sotrile a declarat: ”Sunt mulțumit de joc dar și de rezultat după două eșecuri înregistrate în acest debut de sezon. Am obținut o victorie fără drept de apel. Le mulțumesc băieților pentru atitudine și dăruirea din joc. Aștept în continuare evoluții bune din partea lor și mai ales puncte”.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu