Se vor liniști apele la Şotrile?

C.S. Şotrile - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti


Rezultatele obținute în acest debut de sezon nu au dat satisfacție conducerii echipei din Şotrile care deja a tras un semnal de alarmă cu privire la evoluția sub așteptări a unor jucători. Practic o serie dintre aceștia au încasat un prim avertisment în condițiile în care nu s-a înțeles că fotbalul este o pasiune și pe gazon trebuie să ai un respect deosebit față de colegi și antrenor. Această confruntare se anunță foarte dificilă, formația din Stănceşti având deja o victorie în deplasare. În plus, oaspeții vin cu orgoliul rănit neuitând că în sezonul trecut, practic fotbaliștii din Şotrile le-au barat drumul spre promovare prin acea remiză, scor 2-2, stabilită pe stadionul “Rafinăria“ din Câmpina.

Legat de jocul de duminică, Alex Savu (foto), experimentatul fundaș central al echipei din Şotrile a spus: ”Pentru noi acest început de campionat nu este deloc ușor. La nivel de lot și bancă tehnică s-au înregistrat câteva schimbări pe ultima sută de metri și acest lucru se simte în jocul nostru. Sper ca colegii mei să înțeleagă că numai împreună, prin forța de joc a echipei putem să obținem rezultate pozitive. Și eu la rândul meu, mai ales că am evoluat și la un nivel mai ridicat, cer respect și disciplină în teren de la toți colegii mei. Ne așteaptă un meci foarte dificil și cred că C.S. Şotrile poate obține un rezultat notabil“.

Așadar, acest nou episod este programat pe stadionul din Brebu duminică după-amiază, începând cu ora 13.30. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Dan Stoicescu și Adina Ciobanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Andreoiu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Gloria Vâlcãneşti - A.S. Gorgota

► C.S. Ariceşti Rahtivani - Prahova Tinosu

► Flacăra Filipeşti de Târg - C.S. Şirna Varniţa

► Arizona Zalhanaua - Viitorul Predeşti

► Avântul Măgureni - Tineretul Poienarii Burchi

► Prahova Nedelea - C.S. Brazi Popeşti

► Viitorul Poienarii Burchii - Viitorul Cosminele

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu