Speranțe pentru un nou succes!

C.S. Şotrile - Viitorul Cosminele


Cu unele modificări în primul ”11”, câțiva dintre jucători neputând fi prezenți la această confruntare, gruparea antrenată de Vasile Manta va încerca să-și mărească zestrea de puncte. De această dată, fotbaliștii din Şotrile vor primi vizita unei echipe care în ultima rundă a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în compania fotbaliștilor de la C.S. Aricești Rahtivani. Liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

6.      Viitorul                6  3 1  2     15 - 14    10p

7.      C.S. Şotrile         6  3 1  2       9 -   8    10p

Se anunță un joc disputat mai ales că cele două echipe sunt sensibil egale fiind vecine de clasament la această oră. De acest lucru este conștient și ”căpitanul” gazdelor, George Badea (foto-jos)  care a declarat: ”Privesc meciul cu foarte mare încredere și cu toții sperăm într-o victorie chiar dacă ne vom confrunta cu câteva absențe. Așteptăm ca publicul să fie alături de noi în număr cât mai mare”.

Tot pe marginea acestui joc, Ion Mănescu (foto-jos), președintele grupării din Şotrile a spus: ”Mă aștept la un meci echilibrat ținând cont de poziția celor două echipe din clasament. Este adevărat că ne confruntăm cu câteva absențe de marcă dar eu cred în forța de grup a echipei noastre. Trebuie să strângem rândurile și sper că fanii noștri ne vor încuraja pe tot parcursul partidei iar la final să ne bucurăm de un nou succes”.

Această partidă este programată duminică dimineață, ora 11.00, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Eduard Neagu ajutat la cele două linii de Valentin Dediu și Adina Ciobanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Vasile Bădilă.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Flacăra Filipeşti de Târg - C.S. Brazi Popești

► Prahova Tinosu - A.S. Gorgota

► Gloria Vâlcăneşti - Viitorul Predeşti

► C.S. Ariceşti Rahtivani - Tineretul Poienarii Burchi

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - C.S. Şirna Varniţa

► Arizona Zalhanaua - Prahova Nedelea

► Viitorul Poienarii Burchi - Avântul Măgureni

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu