Un rezultat echitabil!

C.S. Şotrile - C.S. Şirna Varnița 1-1 (0-1)


Lângă punctele prețioase aduse de la Tinosu, elevii lui Vasile Manta au mai adăugat un punct mai mult decât meritat împotriva unei echipe sosită la Brebu în postura de lider. Per ansamblu, în multe momente spectatorii prezenți la acest meci au asistat la un joc echilibrat, presărat cu câteva bune oportunități de a marca. La acest capitol gazdele puteau înclina balanța în favoarea lor însă lipsa de concentrare sau neșansa a făcut că tabela să consemneze un rezultat de egalitate. Dacă în prima repriză, oaspeții au deschis scorul la singura lor ocazie mai clară, în mitanul secund Alex Savu a restabilit egalitatea în urma unui corner executat de pe banda stângă. Același Alex Savu dar și Flavius Rada puteau aduce pe gazde în avantaj însă fluierul final a consfințit o remiză care a mulțumit pe ambele competitoare.

Legat de acest joc, Alex Savu (foto) fundașul central al gazdelor a declarat: “Un joc în care s-a văzut determinare și spirit de echipă din partea noastră. De la meci la meci ne înțelegem mai bine și este clar că suntem pe drumul cel bun. Sunt convins că în continuare vom face o figură frumoasă în acest sezon“.   

Pe marginra acestui meci antrenorul Vasile Manta (foto),  a spus: ”A fost un joc de uzură în care băieții s-au dăruit. Până la urmă rezultatul este unul echitabil ținând cont că am întâlnit una dintre cele mai bune formații din seria noastră în acest moment”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Pavel - Ungureanu, Savu, Bucura, Badea (cpt), Lupu , Marin, Tănăsoiu, Manea, F. Rada, Tănase. Au mai jucat: Barbu, Petrescu și Tocitu. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când George Badea & Co. se vor deplasa pe terenul din Predeşti  unde vor întâlni echipa locală Viitorul.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu