Gazdele se gândesc numai la victorie!

C.S. Şotrile - Avântul Mãgureni


După un punct prețios obținut pe terenul unei formații creditată cu șanse mari la promovare, 4-4 cu Prahova Nedelea, elevii pregătiți de  Gabi Lupu revin în fața propriilor suporteri. De partea cealaltă, echipa din Măgureni vine după o victorie convingătoare, 3-1 cu C.S. Ariceștii Rahtivani și prin jocul ei poate pune probleme oricărui adversar. La această oră, cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

10. C.S. Şotrile  10  3  4  3  16 - 16    13p

11. Avântul        10  4  1  5  24 - 30    13p

Cu privire la acest joc, Ionuţ Mănescu (foto), președintele gazdelor a declarat:   

”Din păcate nu vom putea alinia formula noastră standard de joc. Ne confruntăm cu mulți jucători indisponibili și prin urmare se anunță un meci dificil pentru noi. Întâlnim o formație care în cele trei jocuri directe disputate până acum a stat foarte bine din punct de vedere ofensiv. Deci mă aștept la un meci cu multe goluri și sper că balanța victoriei să se încline în favoarea noastră”.

Așadar, vecine în clasament, cele două echipe se vor confrunta cu dorința de a obține un rezultat cât mai bun pe stadionul din Brebu. Acest nou episod este programat duminică după-amiază, începând cu ora 13.30. Partida va fi condusă la centru de Eduard Neagu ajutat la cele două linii de Ciprian Stoicescu și Tiberius Bunoiu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Ion Andreoiu.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

► Flacăra Filipești - Arizona Zalhanaua

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - C.S. Brazi Popești

► Gloria Vâlcăneşti - Prahova Nedelea

► Viitorul Ariceşti Rahtivani - Viitorul Poienarii Burchi

► A.S. Gorgota - Viitorul Predeşti

► C.S. Şirna Varniţa - Viitorul Cosminele

► Prahova Tinosu - Tineretul Poienarii Burchi

 

 

 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu