Gazdele țintesc trei puncte !

C.S. Şotrile - C.S. Brazi Popești


Pentru elevii antrenați de Vasile Manta înfrângerea imprevizibilă din etapa trecută nu poate decât să producă ambiții și mai mari pentru meciul cu formația din Brazi. În runda precedentă, jucătorii oaspeți s-au impus în propriul fief, scor 6-5, cu gruparea din Ariceşti iar C.S. Şotrile a părăsit învinsă  terenul din Poienarii Rali, localnici impunându-se la limită, scor 2-1. Ținând cont de fluctuaţile de jucători care apar meci de meci la nivelul acestui eșalon, partida de la Brebu se anunță una deschisă oricărui rezultat, chiar dacă gazdele pornesc cu prima șansă. Liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

9.     C.S. Şotrile   8  3 2  3     10 - 10    11p

13.   C.S. Brazi     7  2 1  4     17 - 25    7p

Această confruntare este programată duminică dimineață, ora 11.00, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Ovidiu Oprea ajutat la cele două linii de Emilian Chipon și Cristian Stan. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mitu Roșu.

Pe marginea acestui joc, Ion Mănescu (foto), președintele grupării din Şotrile a spus: ”Un meci pe care trebuie să-l câștigăm. Din păcate în ultima perioadă ne-am confruntat cu multe absenţe și rezultatele nu au fost cele așteptate. Nu mai avem voie să facem pași greșiți în condițiile în care ne așteaptă un program foarte greu de meciuri”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele partide:

► Flacăra Filipeşti de Târg - Avântul Măgureni

► Prahova Tinosu - Viitorul Predeşti

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - Viitorul Cosminele

► C.S. Ariceşti Rahtivani - Prahova Nedelea

► A.S. Gorgota - C.S. Şirna Varniţa

► Gloria Vâlcăneşti - Tineretul Poienarii Burchi

► Arizona Zalhanaua - Viitorul Poienarii Burchi

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu