Misiune dificilă pentru Gabi Lupu și colegii săi!

Prahova Nedelea - C.S. Şotrile


Cu o nouă bancă tehnică, jucătorii din Şotrile vor avea o partidă extrem de dificilă pe terenul unei formații care în acest sezon se gândește foarte serios la promovare. În etapa trecută, ambele grupări au înregistrat rezultate de egalitate. Dacă gazdele au obținut un prețios punct pe terenul formației C.S. Aricești Rahtivani, scor 2-2, același rezultat s-a consemnat și la Brebu, unde șotrenii au încrucișat armele cu jucătorii de la C.S. Brazi Popești. La această oră, cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

2.   Prahova       9  6  3  0    39 - 14    21p

8.   C.S. Şotrile  9  3  3  3    12 - 12    12p

Numit antrenor interimar înaintea acestui joc, Gabi Lupu (foto), va fi mai mult ca sigur prezent și pe gazon alături de colegii săi. Întrebat dacă această nouă postură va aduce un plus echipei și cât de mult îi vor fi respectate deciziile, acesta a spus:  

”În primul rând sunt bucuros de această numire care pentru mine implică o mai mare responsabilitate. Sper să depășim cu bine următoarele meciuri, deloc ușoare, și deasemenea sper să fiu înțeles de către colegii mei în tot ceea ce voi face. Aștept ca fiecare să-și facă cât mai bine treaba pe postul care va juca”

Cu privire la acest meci dar și la situația echipei rămasă după etapa precedentă fără antrenorul Vasile Manta, Ionuţ Mănescu (foto), președintele vizitatorilor a declarat:   

”În primul rând vreau să anunț că de pregătirea echipei se va ocupa Gabi Lupu, acesta fiind în continuare prezent pe gazon și ca jucător. Despre jocul de la Nedelea pot spune că va fi unul foarte greu în condițiile în care întâlnim o formație care luptă pentru promovare. Noi mergem să ne jucăm șansa”.

Acest nou episod este programat pe stadionul din Nedelea, duminică dimineaţa, începând cu ora 11.00. Partida va fi condusă la centru de Mihai Amorăriţei ajutat la cele două linii de Gabriel Enache și Raul Bănăseanu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Marian Popa.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

► Viitorul Predeşti - C.S. Şirna Varniţa

► Viitorul Cosminele - Prahova Tinosu

► Tineretul Poienarii Burchi - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti

► C.S. Brazi Popești - Gloria Vâlcăneşti

► Avântul Măgureni - C.S. Ariceşti Rahtivani

► Viitorul Poienarii Burchi - Flacăra Filipești

► Arizona Zalhanaua - A.S. Gorgota

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu