O deplasare pentru adevăr!

Tineretul Poienarii Burchii - C.S. Şotrile


Pentru jucătorii din Şotrile, etapa cu numărul 8 a Superligii B1 Prahova aduce o deplasare la prima vedere foarte ușoară, adversară fiind chiar echipa situată pe ultima poziție a clasamentului. În formula de bază formația oaspete ar avea o misiune ușoară numai că de fiecare dată, antrenorul Vasile Manta este nevoit să facă diverse modificări deoarece unii dintre jucători au probleme legate de serviciu. În etapa trecută, Tineretul a pierdut pe terenul grupării din Ariceşti, scor 1-4, iar C.S. Şotrile a terminat la egalitate, scor, 0-0, pe teren propriu cu Viitorul Cosminele. La această oră, cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

7.   C.S. Şotrile  7  3  2  2    9 -   8    11p

16. Tineretul      7  1  0  6  17 - 38      3p


Pe marginea acestui meci, Gabi Cobeanu (foto), revenit de curând în lotul formației din Şotrile a spus: ”Am revenit în mijlocul colegilor mei care mi-au făcut o primire frumoasă. Atmosfera în cadrul lotului este bună și nu văd de ce nu am continua tot așa. Legat de meciul de sâmbătă, chiar dacă vor mai fi modificări în primul ”11”, noi mergem la victorie”

Încrezător în posibilitățile echipei sale, Ionuţ Mănescu (foto), președintele vizitatorilor a declarat:   

”Din păcate nu vom putea alinia formula noastră standard de joc. Ne confruntăm cu mulți jucători indisponibili și prin urmare, chiar dacă vom evolua împotriva echipei de pe ultimul loc, va fi un meci dificil pentru noi. Totuși eu sunt încrezător în șansa noastră și sper într-un rezultat pozitiv”.

Așadar, rămâne de văzut evoluția oaspeților într-un joc în care calculele hârtiei îi indică ca principali favoriți. Acest nou episod este programat pe stadionul din Poienarii Rali, sâmbătă după-amiază, începând cu ora 15.00. Partida va fi condusă la centru de Costin Drăgănescu ajutat la cele două linii de Adrian Constantinescu și Alexandra Stan. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Costin Firică.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

► C.S. Şirna Varniţa - Prahova Tinosu

► Viitorul Predeşti - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti

► Viitorul Cosminele - Gloria Vâlcăneşti

► C.S. Brazi Popești - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► Prahova Nedelea - Flacăra Filipești

► Avântul Măgureni - Arizona Zalhanaua

► A.S. Gorgota - Viitorul Poienarii Burchi

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu