Punct nesperat pentru elevii lui Gabi Lupu!

Prahova Nedelea - C.S. Şotrile 4-4 (1-2)


Rezultat surpriză pe stadionul din Nedelea, unde fotbaliștii gazdă aflați în lupta pentru promovare nu au reușit să se impună în pofida calculelor hârtiei care îi indicau drept favoriți. A fost un joc în care formația oaspete aidoma păsării Phoenix a renăscut parcă din cenușă într-un moment când nimeni nu îi acorda nici o șansă. Schimbarea de antrenor, Gabi Lupu fiind numit recent în această postură, sau poate o zi fastă prinsă de George Badea & Co. a făcut ca C.S. Şotrile să obțină un rezultat de egalitate nesperat. După o primă repriză echilibrată în care oaspeții au intrat la cabine în avantaj prin golurile lui Cristi Rada și Andrei Tănase, actul secund a avut un final nerecomandat cardiacilor. Mai întâi același Andrei Tănase a majorat diferența, după care localnicii au echilibrat scorul pe tabelă. Au urmat inerentele prelungiri în care Dragoș Marin (`94) a marcat pentru 4-3, pentru ca câteva secunde mai târziu gazdele să revină pe tabelă cu un gol care totuși le-a adus un punct în clasament.

La finalul acestei confruntări, vizibil bucuros, George Badea (foto), ”căpitanul” echipei din Şotrile a spus: ”Un joc în care nu am avut presiune, un joc în care am fost motivați mai ales că am avut un nou antrenor la echipă. Am întâlnit una dintre cele mai bune formații din serie și cu puțină șansă puteam pleca cu toate cele trei puncte”.

Legat de acest joc, Ionuț Mănescu (foto) președintele oaspeților a declarat: “Puteam să plecăm cu o victorie dar acesta este fotbalul. Le mulțumesc băieților și sper că schimbarea de antrenor a fost de bun augur. Totuși trebuie să demonstrăm evoluția și atitudinea din meciul de astăzi și în următoarea etapă, atunci când vom juca pe teren propriu“.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Ioana - Badea (cpt), Ungureanu, Savu, Piciu, Cobeanu, Tănăsoiu, Lupu, Marin, C. Rada, Tănase. Au mai fost introduși: Olteanu, Tocitu și Bucura. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul din Brebu, elevii lui Gabi Lupu vor primi vizita jucătorilor de la Avântul Măgureni.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu