Remiză albă!

C.S. Şotrile - Viitorul Cosminele 0-0


Pentru C.S. Şotrile seria meciurilor fără înfrângere continuă. În condițiile în care șase titulari au fost absenți, jocul gazdelor a suferit foarte mult la capitolul construcție. Cu multe improvizații, antrenorul Vasile Manta nu a reușit să-i capaciteze pe cei intrați pe gazon, evoluția acestora fiind sub așteptări. De partea cealaltă, oaspeții au preferat să conserve acest rezultat care până la urmă este unul echitabil ținând cont de aspectul acestui joc.

Pe marginea acestui meci în care gazdele porneau cu prima șansă, antrenorul Vasile Manta (foto),  a spus: ”Ce pot să spun? Un meci în care prestația elevilor mei m-a dezamăgit, aceștia dând dovadă de totală neputință. Mă gândesc foarte serios să las echipa pe mâna altcuiva. Poate un șoc de genul acesta îi va trezi la realitate. Urmează oficial să anunț conducerea”.

La final, președintele grupării din Şotrile, Ionuț Mănescu (foto), a declarat: “Consider un rezultat echitabil dacă mă raportez la faptul că ne-au lipsit șase titulari de bază. Nu avem ce face, acesta este fotbalul și trebuie să mergem înainte“.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - I. Manea, Cobeanu, M. Manea, Badea (cpt), Lupu, Marin, Petrescu, B. Tocitu, C. Rada, Broşteanu. Au mai jucat: Barbu, V. Tocitu și Corbu.

Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când George Badea & Co. se vor deplasa pe terenul formației Tineretul Poienarii Burchi. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu