Un nou egal pe teren propriu!

C.S. Şotrile - C.S. Brazi Popești 2-2 (1-1)


După dușul rece suferit pe terenul formației Tineretul Poienarii Burchi, elevii lui Vasile Manta au revenit în fața propriilor suporteri, de această dată întâlnind o formație destul de accesibilă ținând cont de poziția ei din clasament. Cu unele modificări în primul ”11”, echipa din Şotrile a încercat și chiar a reușit să controleze în mare parte ostilitățile însă la final ratările s-au răzbunat consfinţind un rezultat favorabil formației vizitatoare. Golurile amfitrionilor au fost semnate de Andrei Tănase. Din păcate, ca și la alte partide, atitudinea unor jucători a lăsat de dorit fapt care l-a determinat pe antrenorul gazdelor să pună punct colaborării cu gruparea din Şotrile. Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - I. Manea, Ungureanu, Savu, Badea (cpt), Lupu, Marin, Olteanu, Tocitu, Cobeanu, Tănase. Au mai jucat: Corneanu și Gheorghe. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când George Badea & Co. se vor deplasa pe terenul din Nedelea unde vor întâlni echipa locală Prahova, considerată în acest moment drept una dintre cele mai puternice grupări din serie.      

Pe marginra acestui meci în care gazdele porneau cu prima șansă, vizibil supărat, antrenorul Vasile Manta (foto), a spus: ”Nu se poate ca în minutul 70 rezervele mele să plece la vestiar fără să mă anunțe. Plec cu un gust amar din partea unor jucători, nu mulți la număr, care am constatat că nu doresc binele echipei. Respectul meu pentru ceilalți cărora le doresc succes în continuare. Am considerat că este mai bine așa să fac acest pas înapoi”.

Legat de faptul că echipa sa a rămas fără antrenor după acest joc, Ionuț Mănescu (foto), președintele gazdelor a declarat: “Ce pot să spun? Îi dau dreptate antrenorului Vasile Manta și îmi pare rău că s-a ajuns într-o asemenea situație. Eu le-am comunicat jucătorilor că în acest sezon nu o să mai aduc nici un antrenor la echipă dar le atrag din nou atenția că nimeni dintre ei nu este bătut în cuie“.    

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu