Gata cu vacanța şi pentru C.S. Şotrile

 

C.S. Şotrile, ocupanta locului 11 în Seria Vest din Liga B1 Prahova, se va reuni la finele săptămânii viitoare. Evident, poziția din clasament și evoluția echipei în prima parte a campionatului a fost una sub așteptări, nemulţumind conducerea clubului din Şotrile. Sub aceste auspicii, următoarea perioadă va fi tratată cu multă seriozitate, antrenorul Gabi Lupu fiind hotărât să nu mai permită rabaturi.  

Ion Mănescu decis să facă restructurări

Momentan, formația prezidată de Ionuț Mănescu  s-a despărțit de câțiva jucători printre aceștia figurând numele lui Ciprian Gheorghe, Lucian Necula, Ciprian Milu, lista rămânând deschisă în continuare. La capitolul sosiri, prima noutate este readucerea în lot a fundașului Alexandru Filip de la Triumf Poiana Câmpina. Deasemenea, Flavius Rada, o altă piesă importantă din atacul grupării din Şotrile, a revenit după o perioadă petrecută în afară țării. În continuare se caută noi soluții pentru ocuparea unor posturi deficitare fiind discuții avansate și cu alți jucători. “Ne așteaptă un sezon dificil în care nu mai avem voie să facem pași greșiți. Din cei 32 de jucători legitimați în stagiunea trecută ne vom opri la un lot de 20 de jucători cu care vom ataca sezonul de primăvară. Obiectivul este depărtarea de zona minată a clasamentului și am încredere în antrenorul Gabi Lupu că va aduce corabia pe linia de plutire. Vom juca tot pe arena din Brebu dar am speranța că din toamnă echipa va reveni la Şotrile, pe propriul ei stadion. Un fapt îmbucurător este acela că Primăria și Consiliul Local din Şotrile vor fi în continuare alături de noi“, a declarat președintele Ionuț Mănescu.

În linii mari, până la startul returului, 18 martie, antrenorul Gabi Lupu și-a creionat un program intens de pregătire. Se va pune accent pe antrenamente specifice acestei perioade de acumulări fizice dar și pe câteva meciuri de verificare care vor avea următoarea configurație: Voința Adunați (5 februarie), Viitorul Tipăreşti (12 februarie), A.F.C. Brebu (19 februarie). Nu va fi neglijată nici Cupa, jucătorii şotreni urmând să debuteze în această competiție în jurul datei de 25 februarie.

 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu