La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

CS Mănești 2013 - CSO Băicoi


Pentru CSO Băicoi urmează un nou val de depășit, la fel de dificil ca cel din etapa trecută care a fost concretizat cu o victorie mai clară decât arată scorul, 3-2 cu ACS Cornu. De această dată, gruparea condusă de Toni Ioniță va lua cap compas stadionul echipei CS Mănești 2013, o trupă incomodă care în această stagiune s-a dovedit a fi o nucă greu de spart pentru orice adversar. Din cele cinci jocuri susținute pe teren propriu, fotbaliștii din Mănești s-au impus în patru, o singură dată terminând la egalitate în fața echipei  CS Teleajenul Vălenii de Munte, scor 2-2. În episodul precedent, aceștia au câștigat cu 2-1 în deplasarea de la Drăgănești. La această oră gruparea gazdă antrenată de Nicolae Marin se află pe locul 5, cu 20 puncte și un meci mai puțin jucat. Aflați la un punct distanță în spatele liderului CS Teleajenul Vălenii de Munte, pentru a ține pasul cu acesta, elevii lui Vali Lazăr vor trebui să fie foarte atenți la toate detaliile acestei confruntări în care își doresc maximul de puncte. În mod normal este de așteptat ca tânărul antrenor băicoian să nu facă modificări în primul ”11”, acolo unde jucătorii săi au arătat un apetit ofensiv remarcabil. Cum la acest moment se anunță o luptă în doi, este evident că toate privirile vor fi ațintite către stadioanele din Mănești și Văleni, pe ultimul gazdele având mari șanse să se impună în fața formației CS Berceni. Așadar, capul de afiș al etapei a 11-a a Ligii A Prahova va fi CS Mănești 2013 - CSO Băicoi, o partidă programată duminică dimineața, începând cu ora 11.00.  


Mircea Ivan înaintea jocului cu CSO Bãicoi

Experimentatul atacant din Mănești, Mircea Ivan (foto-sus) se așteaptă la un meci echilibrat și are încredere în forța de grup a echipei sale, neuitând că singurul egal pe teren propriu din această stagiune s-a înregistrat în compania actualului lider, formația din Văleni.

”Ne așteaptă o partidă dificilă cu o echipă puternică care și-a propus promovarea. Noi venim după o serie de jocuri bune și normal, ținând cont de forța noastră de grup, ne dorim un rezultat pozitiv cu toate că avem două absențe notabile. Sper ca publicul să fie alături de noi în număr cât mai mare și să asiste la un spectacol fotbalistic de calitate”.



Narcis Ţânţaru: ”Suntem echipa mai bună, avem o calitate superioară și ne dorim cele trei puncte”

Făcând referire la acest joc, Narcis Ţânţaru (foto-sus), una dintre rotițele importante din angrenajul construit de Vali Lazăr, a ținut să precizeze că echipa sa nu ia în calcul decât victoria. 

”Întâlnim niște adversari care joacă un fotbal bun iar rezultatele pe care le-au înregistrat până acum vin să confirme forma bună în care se află. Am pregătit foarte bine acest joc care se anunță dificil pe un teren puțin mai mic. Suntem un grup unit, cu un moral foarte bun pentru aspirațiile pe care le avem în acest sezon. Campionatul este lung și eu văd că se profilează o luptă strânsă în partea superioară a clasamentului”.

 Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► Petrolul `95 Ploiești - Triumf Poiana Câmpina

► A.C.S. Cornu - A.F.C. Brebu

► C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S.C. Berceni

► C.S. Brazi - C.S.O. Comarnic

 A.F.C. Bănești - C.S. Câmpina

 Petrosport - C.S.O. Boldeşti

 Avântul Măneciu - Unirea Cocorăști Colț

 C.S.L. Vărbilău - Unirea Urlaţi

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

O deplasare la Cornu